sv Swedish

Prata med en kundrådgivare

sv Swedish

Kalle Lampinen blir en del av ByHart inför lanseringen av Hartic: “Det känns bara så jäkla bra”

Följs oss på våra sociala medier för att ta del av det senaste kring Hartic och hur vi skapar skillnad på landets arbetsplatser.

ByHart är förmodligen inne i den mest fartfyllda perioden någonsin sedan bolagets födelse. Uppdragen ökar till antalet samtidigt som förberedelserna är i full gång inför lanseringen av Hartic den 1 juni. Nyligen rekryterades Kalle Lampinen, Systemutvecklare, som näst intill uteslutande arbetar med utvecklingen av Hartic.

Idag välkomnar vi officiellt Kalle Lampinen till ByHart. Han ingår i det sammansvetsade team som dagligen arbetar med vår nya molnbaserade tjänst, Hartic, som lanseras den 1 juni (men redan idag är ett antal företag igång med Hartic så boka en demo redan idag om du vill tillhöra pionjärerna).

Hur känns det att fortsätta din resa tillsammans med oss på ByHart?

– Det känns enormt kul! säger han. Att få vara med om att bygga och utveckla det vi gör, känns bara så jäkla bra.

Kan du kort berätta om vad Hartic är?

– Det är en produkt utvecklad för att sätta människors åsikter i fokus, säger han. Systemet är molnbaserat vilket innebär att du kommer åt det var och när som helst, oavsett om du använder en mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du behöver enbart en internetuppkoppling.

Kalle Lampinen är den senaste i raden av Utvecklare på ByHart och sysselsätter sig som mest med utvecklingen av Hartic om dagarna.

Vad är syftet med Hartic?

– Du kan redan idag hitta konkurrenter som liknar oss men den stora skillnaden är att vi fokuserar på så mycket mer än bara resultat och statistik. Vi vill göra skillnad på riktigt. Hartic är baserat på forskning och utvecklat av våra HR-specialister tillsammans med oss Utvecklare, där syftet framför allt är att hjälpa och stötta ledare i att vidta rätt åtgärder som skapar ett företag där människor känner passion och vill arbeta.

Vill du testa Hartic redan innan den 1 juni? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

John Mannberg, Marknadschef, om Kalles roll på ByHart:

– Att Kalle väljer att fortsätta sin karriär hos oss betyder jättemycket, berättar han. Det handlar om så mycket mer än att han besitter de kompetenser vi behöver, han brinner verkligen för det vi bygger och har redan blivit en enormt viktig kugge i vårt maskineri.

Vi säger varmt välkommen till ByHart!

Är du också sugen på en karriär hos oss? Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Se våra Lediga Tjänster eller varför inte slå oss en signal där du berättar hur du skulle passa in hos oss! 🙂

Hör av dig

Vill Du Komma I Kontakt Med Oss?

Vi älskar pratstunder och tar gärna en dialog om hur vi kan hitta lösningar på era behov. Nedanför väljer du om din förfrågan rör köp av Hartic, support eller övriga frågor.

Vi hör av oss med vindens hastighet. Du, glöm inte bort att det går att chatta med oss direkt här på webbplatsen.

Ring oss om du är intresserad av Hartic och vill veta mer.