sv Swedish

Prata med en kundrådgivare

sv Swedish

Hartic ser dagens ljus: “Vi är enormt stolta”

Följs oss på våra sociala medier för att ta del av det senaste kring Hartic och hur vi skapar skillnad på landets arbetsplatser.

Idag är det den 1 juni och vi förkunnar gladeligen att Hartic är lanserat!


Hartic är en molnbaserad produkt som hjälper dig och ditt företag att sätta människors åsikter i fokus, där vi stöttar dina chefer och medarbetare med analyser, råd och åtgärder för att skapa en hållbar utveckling.


Om du vill stärka ditt arbetsgivarvarumärke, som bland annat underlättar kompetensförsörjningen och ökar lönsamheten, ska du prova Hartic redan idag.


Hartic är en del av ByHart och framtaget av våra experter inom Human Resources. Hartic är en av våra fyra produkter/tjänster, där de andra tre är HRKompetensförsörjning och Utbildning. Läs mer om ByHart och vårt arbetsätt på vår webbplats.

Kom igång med Hartic.

Du och ditt företag får prova Hartic gratis i 14 dagar. Beställ redan idag eller boka en demo.

– Vi har utvecklat Hartic nästan från begynnelsen ByHart:s resa, alltså drygt två år, och det känns jätteroligt att vi äntligen lanserar en produkt vi vet gör skillnad, säger John Mannberg, Marknadschef på ByHart.


Hartic är redan igång hos många kunder runt om i Sverige.


– Det går inte att känna något annat en stolthet just nu, fortsätter John Mannberg. Hartic har mottagits otroligt väl och våra kunder har redan börjat ta del av de effekter ett bra arbetssätt inom organisationen medför.

Hör av dig

Vill Du Komma I Kontakt Med Oss?

Vi älskar pratstunder och tar gärna en dialog om hur vi kan hitta lösningar på era behov. Nedanför väljer du om din förfrågan rör köp av Hartic, support eller övriga frågor.

Vi hör av oss med vindens hastighet. Du, glöm inte bort att det går att chatta med oss direkt här på webbplatsen.

Ring oss om du är intresserad av Hartic och vill veta mer.